Sayfalar

12 Şubat 2015 Perşembe

YVES ROCHER || Douceur Gentle Deodorant

Hiç yorum yok:
 
Merhabalar,

Bugün sizlere devamlı kullandığım bir üründen bahsedeceğim.Öncelikle özellikle yaz aylarında havaların sıcaklığından dolayı vücudumuz aşırı terleme gösterir.Metabolizma problemi yaşayanlar için terleme konusu yaz kış fark etmeden devam eder.. Kimse kötü kokmak istemez bu yüzden buna önlem almak şart :) Hepimiz ter kokusunu sevmediğimiz için, sıklıkla deodorant ya da roll-on kullanırız.
Bilindiği üzere 16 yaşından küçük kişilerin roll on veya deodorant kullanımı sağlık açısından iyi olmuyor.Meme kanseri her geçen gün artış gösteriyor ve yaş oranı gün geçtikçe düşüyor.. Buna sebep olan şeylerin içinde deodorant ve roll on kulanımıda yer alıyor.İçeriklerinde bulunan maddeler gözeneklerin tıkanmasına yol açıyor ve bu da tümöre çeviriyor.Eee ne yapalım kokalım mı diye kafada soru işaretleri dolanıyor haliyle.. Su ve sabun ikilisi sağlıklı bir yöntem fakat pratik değil bir süre yapıp sıkılır insan.. Eee durum böyle olunca insanın aklına bitkisel ürün araştırması geliyor ve yine bilindiği üzere Yves Rocher markası bitkisel ürünler üretiyor.


Bu roll on diğer ürünlere göre içerik yönünden daha sağlıklı.Gelelim yapısına,bu ürün 24 saat boyunca terlemeye karşı etkili olmayı vaat ediyor ki bence de öyle. 


Kokusu çok hafif,Pamuk Çiçeği içeriyor.Bana göre tek negatif yanı yapısı ; süt renginde ve biraz ıslaklık hissi yaratıyor.Çok sevdiğim bu ürünü herkese tavsiye ediyorum sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder