Sayfalar

19 Şubat 2015 Perşembe

ESSENCE || I Love Stage Far Bazı

Hiç yorum yok:
 
Merhabalar kızlar,
bloğumun bugün ki konuğu uygun fiyatlı bir far bazı olacak.Öncelikle “far bazı” konusunun üzerinde biraz durmak istiyorum. Far bazı bilindiği üzere;göz makyajının dayanıklılığını arttırır ve göz farını yoğunlaştırır. 


Biliyorsunuz farların hepsi maalesef göründükleri kadar renklerini vermiyorlar hatta bazılarımızın göz kapakları çok damarlı olduğu için hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşıyoruz. İşte tam da bunların çözümü olarak herkes evinde bir far bazı bulundurmalı diyorum.
Hangisini alsam ne yapsam diye düşünürken uygun fiyatlı bir üründen başlayayım dedim. Gratis’e girdiğimde Essence standında bu ürüne rastladım.(Yanılmıyorsam fiyatı 8.50 TL olmalıydı.) 
Gelelim ürüne; Ürün kullanım kolaylığı ve farların renklerini ortaya çıkarmada fiyatına göre oldukça başarılı.Renk eşitlemesi çok iyi.Küçük bir şişesi var,aplikatörle iki defa dokundurmak yetiyor,kolayca dağılıyor.


Yapısı kremsi,sarı alt tonlu bir renge sahip.Rastladığım tek olumsuz yanı yaklaşık 8 saat sonra göz kapağımda parlama ve birikme yaşamak oldu.Ee o da olacak artık ..
Eğer siz de uygun fiyatlı iyi performanslı bir ürün arıyorsanız Essence standını bir ziyaret edin derim.Sevgiler,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder