Sayfalar

27 Mart 2015 Cuma

2015 İLKBAHAR/YAZ MAKYAJ TRENDLERİ

Hiç yorum yok:
 
Merhabalar kızlar,bahar geldi ve ben çok mutlu oldum.Bahar bana rengarenk gelir her zaman.. Gerek havalar gerek doğa her yer çiçek açar bu mevsimde.Bahar aylarına girmiş olmakla birlikte gerek moda gerek makyaj trendleri değişmeye başladı.Bu yazımda yeni makyaj trendleri neler onlardan bahsedeceğim.



2015 İlkbahar/Yaz makyaj trendlerine baktığımızda giyimde gördüğümüz albeninin aksine daha 
doğal şeyler söz konusu. 

1)DOĞAL TONLAR:


Güzellik anlayışı gittikçe doğallığa doğru gidiyor hele ki bu sezon doğallığın en çok ön plana çıktığı zaman bence. 2015 İlkbahar-Yaz defilelerinde gördüğümüz gibi ünlü markaların tercihleri hiç makyaj yokmuş gibi görünen sağlıklı ciltler oldu. Öncelikle sağlıklı bir cilt için cildimizi nemlendirmeyi ve bol bol su içmeyi unutmayalım.Gelelim doğal tonlarda güzelliğe nasıl kavuşabiliriz; BB krem ile Pembe/Şeftali tonlarında hafif bir allık kullanarak doğal sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşabiliriz.

2)KALIN /BELİRGİN KAŞLAR:


Kalın kaş modası uzun zamandır hayatımızda fakat benim gibi seyrek kaşlı insanlar ya kaş farı ya da kalemiyle bu işe başvurabilir.Ben en kısa zamanda kür yapmayı planlıyorum,yakın zamanda onun yazısını da yazacağım.Kalın kaş moda diyerekten kaşları gereğinden fazla kalışlaştırmak çok bakımsız bir görüntü oluşturuyor aman dikkat her şeyin bir ölçüsü var :)

3)PARLAK CİLT:


Mat cilde kavuşma çabalarımız bu sezon son buluyor hanımlar.Artık cildimizde ne kadar ışıltı ve parlaklık varsa, o kadar sağlıklı ve güzeliz.Gerek ciltte gerek göz ve dudaklarda bu sezon parlaklık ön planda.Pudraları rafa kaldırma vakti geldi :)

4)PEMBE/LAVANTA TONLARI:


Pembe ve tonları bana her zaman baharı hatırlatır.Bu sezon yine çok göreceğiz kendilerini ki bence PEMBESİZ bahar olmaz :) İlkbahar ve yaz sezonunda koyu renkler rafa kalkıyor.Sadece pembe tonlarında bir rujla bu trende katılabilirsiniz ya da pembe far,pembe "gloss"la makyajı tamamlayabilirsiniz.

5)GÖZLERE DİKKAT:


Gözlere her renk serbest.Maviler,beyazlar,turuncular,pembeler… Gözün hem üstüne hem de  altına uygulayabileceğiniz far ya da kalemler ile sezonda çok iddialı makyajlara imza atabilirsiniz.Abartılı göz makyajınızı nude tonlarında bir rujla tamamladınız mı tamamdır !

6)PEMBE/KIRMIZI DUDAKLAR:



İlkbahar/Yaz sezonunda doğallık ön planda ama iddialı olan nokta nerede diye düşünürken DUDAKLARA dikkat çekme zamanı ! Makyaj çantamızdan eksik olmayan kırmızı rujlar ve baharın habercisi pembe tonları dudaklarda yerini alıyor.Kırmızının ve pembenin her tonunu kullanmada özgürsünüz,bence hemen ten renginize uygun tonu bulup birer tane edinin.



İlkbahar/Yaz aylarınız daha canlı,daha dinamik önceki aylardan daha güzel geçmesi dileğiyle hanımlar :) Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder